Background

Ivan Meštrović u Hrvatskim velikanima Roberta Knjaza

Objavljeno: 22/06/2017

  • Novosti
  • Ivan Meštrović u Hrvatskim velikanima Roberta Knjaza
ivan-mestrovic-u-hrvatskim-velikanima-roberta

U novoj sezoni serije Hrvatski velikani svoje će mjesto dobiti i kipar Ivan Meštrović.

Jučer je ekipa Roberta Knjaza, autora popularnog serijala, obavila cjelodnevno snimanje na više lokacija u Otavicama i okolici, između ostalih i kod Meštrovićeve obiteljske kuće u Gornjim Otavicama, gdje je mladi umjetnik odrastao i iznjedrio prve samouke radove koji su ga naposljetku vinuli u sam vrh svjetske umjetnosti njegova vremena.

Snimalo se i na Banovači, kod Crkve Presvetog Otkupitelja te više drugih lokacija kako bi se TV publici što bolje približio Meštrovićev zavičaj.

U snimanju su, uz djelatnike Muzeja Ivana Meštrovića, sudjelovali članovi i članice Etno udruge Petrovo Polje te mještani Otavica i okolnih sela.

Poznavajući specifičan pristup temama koje do sada obrađivao popularni Robert Knjaz, vjerujemo da ćemo uživati u duhovitoj, vedroj i poučnoj priči o jednom od naših najvećih umjetnika.

Galerija fotografija

ivan-mestrovic-u-hrvatskim-velikanima-robertaivan-mestrovic-u-hrvatskim-velikanima-robertaivan-mestrovic-u-hrvatskim-velikanima-roberta
ivan-mestrovic-u-hrvatskim-velikanima-robertaivan-mestrovic-u-hrvatskim-velikanima-robertaivan-mestrovic-u-hrvatskim-velikanima-roberta

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.