Background

Javni poziv za Javne radove

Objavljeno: 17/11/2017

  • Novosti
  • Javni poziv za Javne radove
javni-poziv-za-javne-radove

Općina Ružić raspisala je 16. studenoga Javni poziv za zasnivanje radnog odnosa na određeno vrijeme od 6 mjeseci u provedbi mjere Javnih radova,  programa „Uređenje javnih površina Općine Ružić s ciljem preventivne zaštite od požara i poplava“ za 15 izvršitelja.

Zbog kratkih rokova koji su uvjetovani od HZZ-a, rok za prijavu kandidata je do ponedjeljka 20. studenoga do kada zainteresirani mogu dostaviti potrebnu dokumentaciju osobno u prostorije Općine Ružić ili poštom na adresu: OPĆINA RUŽIĆ, PUT KROZ GRADAC 25, 22322 RUŽIĆ  

Program pod nazivom „Uređenje javnih površina Općine Ružić s ciljem preventivne zaštite od požara i poplava“  koji će se provoditi na području Općine Ružić u sklopu mjere Javni rad obuhvaća poslove uređenja nerazvrstanih putova, čišćenja drveća i niskog raslinja, saniranja divljih odlagališta otpada, održavanja poljskih i šumskih  putova, pomoć pri izradi protupožarnih prosjeka te čišćenja kanala u cilju prevencije požara i bujičnih poplava. U vremenu kada, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta, poput snijega i sličnih pojava nije moguće odrađivati poslove prvotno definirane programom Javnog rada, osobe će biti upućene na druge društveno korisne poslove, poput čišćenja snijega, čišćenja i održavanja zatvorenih prostora u vlasništvu Općine, dostave namirnica starijima i nemoćnima i slično.

Vremenski period u kojem će osobe biti uključene u javni rad na području Općine Ružić je 6 mjeseci, a planirani početak javnog rada utvrdit će se u dogovoru s HZZ-om.

Informacije o uvjetima prijave na natječaj i ciljanim skupinama se mogu provjeriti kod djelatnika Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te pronaći na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje http://mjere.hr/mjere/javni-rad/ .

Mjeru javnog rada ne može koristiti osoba koja je radila u Javnom radu u vremenu duljem od 12 mjeseci u posljednje tri godine.

U prijavi na Javni poziv potrebno je navesti osobne podatke (ime i prezime, datum i mjesto rođenja, adresu stanovanja, broj telefona, e-mail adresu), te sljedeće priloge:  životopis, presliku osobne iskaznice i dokaz o stečenoj stručnoj spremi (presliku svjedodžbe/diplome)

Nepravovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

O vremenu održavanja razgovora kandidati će biti obaviješteni putem elektroničke pošte i /ili kontakt broja telefona navedenog u prijavi.

Javni poziv je objavljen i na web stranici i oglasnoj ploči Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

Puni tekst Javnog poziva nalazi se u privitku PDF formatu.

Download: Javni poziv za Javne radove.pdf

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.