Background

Najavljujemo: Proslava Dana pobjede u Čavoglavama

Objavljeno: 31/07/2012

  • Novosti
  • Najavljujemo: Proslava Dana pobjede u Čavoglavama
najavljujemo-proslava-dana-pobjede-u-cavoglav

Obilježavanje Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana Hrvatskih branitelja i 17. godišnjice vojno-redarstvene akcije Oluja i ove će godine posebno svečano biti u Čavoglavama.
Bogat cjelodnevni program započinje u 9:45 sati polaganjem vijenaca i svečanom sv. Misom za sve poginule hrvatske branitelje i prvog hrvatskog predsjednika dr. Franju Tuđmana u crkvi sv. Ilije u Kljacima.
U 16:00 sati iz Drniša prema Čavoglavama  kreće Bikerski defile, a u 19:00 na rasporedu je mimohod povijesnih postrojbi Hrvatske vojske.
Bogat etno program ispred Crkve Hrvatskih mučenika u Čavoglavama trajat će od 17:00-21:00 sati, dok će se istodobno na malonogometnom igralištu odvijati završnica malonogometnog turnira te revijalne utakmice sportskih i estradnih zvijezda.
U pauzi sportskog programa na malonogometnom igralištu će 19:00 sati nastupiti čuvena viteška folklorna skupina Kumpanija iz Smokvice, a u 19:30 na rasporedu je edukativno predavanje o Oluji.U 21:00 sati započinje središnji i mnogima najzanimljiviji dio proslave - veliki koncert na kojem će ove godine, uz domaćina Marka Perkovića Thompsona nastupiti legendarni Željko Bebek, županjska rock skupina Opća Opasnost te nezaobilazni Mate Bulić.U 24:00 sati posjetitelji će već tradicionalno uživati u spektakularnom vatrometu.

Dobrodošli!

Galerija fotografija

najavljujemo-proslava-dana-pobjede-u-cavoglavnajavljujemo-proslava-dana-pobjede-u-cavoglav

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.