Background

Od ponedjeljka isplata jednokratne pomoći studentima, đacima i vrtićkoj djeci

Objavljeno: 14/09/2018

  • Novosti
  • Od ponedjeljka isplata jednokratne pomoći studentima, đacima i vrtićkoj djeci
od-ponedjeljka-isplata-jednokratne-pomoci-stu

Od ponedjeljka 17. rujna u prostorijama Općine Ružić zaprimat će se zahtjevi za isplatu jednokratne pomoći učenicima, studentima i vrtićkoj djeci koja imaju prebivalište na području općine.

Financijska pomoć u iznosu od 300,00 kuna za vrtičku djecu, 500,00 kuna za učenike osnovne škole, 800,00 kuna za učenike srednjih škola te 1.500,00 kuna za studente uplaćivat će se na račun korisnika po zaprimanju zahtjeva.

Roditelji ili staratelji vrtićke djece, osnovnoškolca i srednjoškolaca trebaju u prostorije Općine Ružić u Gradcu, na adresi Put kroz Gradac 25, predati:

- potvrdu o upisu u školu, odnosno vrtić, (osim srednjoškolaca upisanih u Srednju školu Ivana Meštrovića u Drnišu) 
- zahtjev za isplatu jednokratne pomoći,
- kopiju osobne iskaznice,
- broj tekućeg ili žiro-računa.

Studenti s prebivalištem na području općine, neovisno o mjestu u kojem studiraju, trebaju, uz prije navedenu dokumentaciju, priložiti i potvrdu fakulteta da su upisani u akademsku godinu 2018./2019.

Uvjet za isplatu jednokratne pomoći je da domaćinstvo u kojem korisnici žive nema dugovanja prema općini s pozicije komunalne naknade.

Za sve dodatne informacije korisnici se mogu obratiti Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Ružić na telefon 022/872-811, e-mail nacelnik@opcina-ruzic.hr ili osobno u prostorijama općine radnim danom u vremenu od 08.00-14.00 sati.

Obrasce zahtjeva za isplatu jednokratne pomoći za sve tri kategorije korisnika može se preuzeti osobno u prostorijama Općine Ružić svakim radnim danom u vremenu od 08.00 do 14.00 sati ili skinuti na donjem linku na način da se klikom na link datoteka spremi na računalo te potom raspakira ZIP arhiva i odabere jedan od tri ponuđena PDF obrasca, ovisno o kategoriji potpore koja se traži.

Download: Od ponedjeljka isplata jednokratne pomoći studentima, đacima i vrtićkoj djeci.zip

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.