Background

Počinje gradnja Dječjeg vrtića Ježići u Gradcu

Objavljeno: 16/01/2019

  • Novosti
  • Počinje gradnja Dječjeg vrtića Ježići u Gradcu
pocinje-gradnja-djecjeg-vrtica-jezici-u-gradc

U utorak 15. siječnja 2019. godine u Gradcu su načelnik Općine Ružić Ante Pijuk i direktor poduzeća Bučić gradnja d.o.o. iz Šibenika Branimir Vukičević potpisali Ugovor o građenju i opremanju Dječjeg vrtića Ježići u Gradcu.

Radove i opremanje ukupne vrijednosti 5.784.499,50 kuna poduzeće Bučić Gradnja dobilo je kao ekonomski najpovoljniji ponuditelj na javnom natječaju koji je proveden u studenom i prosincu prošle godine.

Sukladno ugovornim odredbama svi radovi i opremanje vrtića trebali bi biti završeni u roku od 12 kalendarskih mjeseci.

Vrtić ukupne bruto površine 393 metara četvornih gradit će se uz kompleks Osnovne škole Antuna Mihanovića Petropoljskog u Gradcu, a pohađat će ga ukupno 24 djece kroz devetosatni program u dvije mješovite skupine.

Projekt izgradnje dječjeg vrića u cijelosti se financira iz Europskog fonda za ruralni razvoj kroz tip opercije 7.4.1.  „Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu''.  

Realizacijom ovog projekta otvorit će se ukupno 6 novih radnih mjesta. 

Galerija fotografija

pocinje-gradnja-djecjeg-vrtica-jezici-u-gradcpocinje-gradnja-djecjeg-vrtica-jezici-u-gradcpocinje-gradnja-djecjeg-vrtica-jezici-u-gradc
pocinje-gradnja-djecjeg-vrtica-jezici-u-gradcpocinje-gradnja-djecjeg-vrtica-jezici-u-gradcpocinje-gradnja-djecjeg-vrtica-jezici-u-gradc

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.