Background

Poklon paketi Crvenog križa za korisnike zajamčene minimalne naknade i starije osobe sa niskim primanjima

Objavljeno: 24/11/2017

  • Novosti
  • Poklon paketi Crvenog križa za korisnike zajamčene minimalne naknade i starije osobe sa niskim primanjima
poklon-paketi-crvenog-kriza-za-korisnike-zaja

Gradsko društvo Crvenog križa Drniš obaviještava sve korisnike zajamčene minimalne naknade kao i starije materijalno i financijski slabostojeće građane drniške krajine, pa tako i žitelje Općine Ružić, da u prostorijama Crvenog križa Drniš do kraja mjeseca studenoga mogu predignuti poklon pakete hrane i higijenskih potrepština.

Pravo na pakete koji su osigurani u okviru programa „Humanitarni paket za Dalmaciju i primorje“ imaju svi korisnici zajamčene minimalne naknade pri Centru za socijalnu skrb, kao i svi građani stariji od 65 godina čija mjesečna primanja ne prelaze 1.500 kuna ako su samci, odnosno 2.000 kuna ako su u paru.

Poklon paketi se, uz predočenje osobne iskaznice i odreska od mirovine, odnosno socijalne pomoći, mogu preuzeti svakim radnim danom, osim utorka 28. 11., u vremenu od 08-13 sati u prostorijama Crvenog križa Drniš, ulica Nikole Tesle 39.

Ovim putem molimo sve naše građane da o ovoj akciji obavijeste svoje osobito starije i potrebite susjede, prijatelje, rodbinu i znance koji ne koriste Internet i druge medije i koji stoga nisu upoznati sa podjelom paketa, kako bi svi mogli iskoristiti pravo koje im  pripada.

Ostale informacije u svezi akcije mogu se dobiti na telefon Crvenog križa Drniš 886-755.

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.