Background

Proglašena druga elementarna nepogoda ove godine

Objavljeno: 30/07/2011

  • Novosti
  • Proglašena druga elementarna nepogoda ove godine
proglasena-druga-elementarna-nepogoda-ove-god

Župan Goran Pauk proglasio je, na zahtjev načelnika Općine Ružić Josipa Sučića, elementarnu nepogodu za neselja Ružić i Otavice i to za sve vinogradarske, voćarske, sezonske povrtlarske i ostale poljoprivredne kulture, sve to kao posljedica nevremena s tučom koje je pogodilo dio naše općine u subotu 23. srpnja u popodnevnim satima .

O  stvarnim razmjerima štete, koja je prema prvim procjenama prelazi 400.000 kuna, svjedoče i fotografije u našoj galeriji snimljenje svega sat vremena nakon tuče.

Pozivamo sve vlasnike poljoprivrednih, povrtlarskih, voćarskih i vinogradarskih kultura sa područja pogođenog elementarnom nepogodom da, počevši od ponedjeljka 01. kolovoza, dođu u prostorije općine Ružić u Gradcu i prijave nastalu štetu, nakon čega će Općinsko povjerenstvo za procjenu štete od elementarne nepogode izaći na teren i izvršiti detaljnu procjenu štete.

Galerija fotografija

proglasena-druga-elementarna-nepogoda-ove-godproglasena-druga-elementarna-nepogoda-ove-godproglasena-druga-elementarna-nepogoda-ove-god
proglasena-druga-elementarna-nepogoda-ove-godproglasena-druga-elementarna-nepogoda-ove-godproglasena-druga-elementarna-nepogoda-ove-god

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.