Background

Načelnik

Josip Sučić rođen je 1973. godine Drnišu. Živi u Otavicama gdje je i odrastao. Završio je srednju elektro-tehničku školu u Drnišu. Sudionik je Domovinskog rata i nositelj Spomenice 1990.-1992. te medalje Oluja. Oženjen je i otac dvoje djece.
Nositelj je OPG-a – obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva u Otavicama. U lokalnom političkom životu sudjeluje od početka 90-ih godina.  U dva mandata je obnašao dužnost vijećnika u Općinskom vijeću Općine Ružić. 2009. godine izabran je za načelnika općine, te je tu funkciju obnašao volonterski. 2013. godine ponovno je izabran na funkciju načelnika na kandidacijskoj listi Loze i HSS-a.
Dužnost općinskog načelnika u ovom mandatu obnaša profesionalno.

Komentari

Napišite komentar!

Polja označena sa * su obavezna. Vaš e-mail se neće objaviti.

BAKunijad.o.o.21/07/2016

Poštovani http://www.bakunija.hr/index.php/component/content/featured Vršimo uslugu saniranja zapuštenih poljoprivrednih,šumskih površina,maslenika,vinograda,vočnjaka,puteva,košnja trave itd. na većim površinama iznad 10 000m2. Ako imate potrebe za angažmanom ovakvog tipa stroja ,javite nam se s povjerenjem. U slučaju da ne trebate naše usluge,bit ćemo slobodni zamoliti da nas preporučite dalje. Srdačan pozdrav i nadam se uspješnoj suradnji